Bilpleje fra Würth

Vi klarer opgaven for dig

Vi laver alt i bilpleje. Lakrensning, polering, lakforsegling, rengøring​ af kabine, lygtepolering (selv gamle baglygter, der er blevet matte og kedelige). Rensning af aircondition og ubehagelige lugte med OZ1000T, som er et effektivt lugt- og luftrensesystem. 

Vi laver forårsklargøring af classic/oldtimerbilen. Vi har forbindelser til solfilm og bulemand. Til dig som nyder at pusle om bilen, sælger vi af vores professionelle bilplejeprodukter. Vi er omhyggelige og laver et stykke arbejde, som man har glæde af i land tid. Derfor giver vi 25% rabat på samme bil og behandling inden for 1 år. 

Bilprodukter fra Würth​

​Bilen skal være tømt for værdigenstande, værktøj-reservedele, de steder hvor vi har adgang til bilen. Vi ved godt, hvad der er dit og mit men vi ved jo ikke altid hvad, der har været i bilen ved indlevering.​

Før​

Efter​

Vil du vide mere om hvordan vi kan hjælpe?

Vi står klar med gode råd og vejledning til pleje af bilen og vi giver også gerne et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon 40 33 19 74 eller sende en e-mail til smini3@smini3.dk. Du kan også benytte vores kontaktformular.


Vi glæder os til at høre fra dig.

​Vi bruger altid kvalitetsprodukter fra anerkendte producenter

Brug for hjælp?

S​å udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os

Telefon: 

40 33 19 74

E-mail: 

smini3@smini3.dk

Adresse

Smini3

Engelstoft 2 | 8520 Lystrup

​​Find vej

CVR: 32639100

Vi kan hjælpe med: